fbpx

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι Ειδικοί στις Νομικές Λύσεις για τις Πολυκατοικίες

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό, με προγραμματισμό, αξιοπιστία και οργανωμένη υποστήριξη από ειδικευμένους και υπεύθυνους συνεργάτες, διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Παρέχουμε απεντομώσεις, μυοκτονίες με εγκεκριμένα φάρμακα . Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις Οδηγίες 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO.

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Αναλαμβάνοντας την έκδοση κοινοχρήστων για την πολυκατοικία σας, αποστέλλουμε δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις με τις δαπάνες του κτιρίου, καθώς και τα ειδοποιητήρια και τις αποδείξεις (ενοίκου και ιδιοκτήτη) για κάθε διαμέρισμα. Τα έξοδα επιμερίζονται με βάση τα χιλιοστά που μας δίνονται, ενώ εφαρμόζεται ειδικός υπολογισμός για την θέρμανση, ανάλογα με τον τύπο που διαθέτετε (κεντρική ή αυτονομία).

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Καθαρισμοί πολυκατοικιών με επαγγελματισμό και άρτια αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε και την πιο απαιτητική σας ανάγκη καθαριότητας. Υψηλή τεχνογνωσία. Συμφέρουσες τιμές. Πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

Σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες σας προσφέρουμε χρήση πυροσβεστήρων . Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, η χρήση υψηλής τεχνολογίας, η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού μας δημιούργησαν μια υποδομή που πιστοποιήθηκε με ποιοτικό έλεγχο κατά EN ISO 9001:2000, τόσο για το Εμπορικό και Διοικητικό τμήμα, αλλά κυρίως για την Τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ

Η συντήρηση του συστήματος καυστήρα – λέβητα είναι μια διαδικασία απαραίτητη προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του , και την οικονομία καυσίμου. Με τις καλύτερες τιμές, με απόλυτη αξιοπιστία & συνέπεια, συνεργαζόμαστε με αδειούχους τεχνίτες. Άμεση Κάλυψη Βλαβών.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η μακροχρόνια πείρα που διαθέτει το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας στη διανομή πετρελαίου και στις υπόλοιπες παρεχόμενες υπηρεσίες μας, εξασφαλίζει άριστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, ενώ σας εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς έχοντας πάντα βασικό μας γνώμονα την ποιότητα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Προϊόντα απαραίτητα για την απεντόμωση και την μυοκτονία τόσο για ερασιτέχνες χρήστες όσο και για το ευρύ κοινό,για το σπίτι,τον κήπο και τους επαγγελματικούς χώρους.Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου της δημόσιας υγείας προσφέρουμε ασφαλείς,και αποτελεσματικές λύσεις για την μυοκτονία και την αντιμετώπιση εντόμων-παρασίτων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Η Top Service είναι κοντά στον ιδιώτη και στον επαγγελµατία, προσφέροντας μια σειρά από εξειδικευμένα καθαριστικά-απολυμαντικά επιφανειών,προϊόντα απολύμανσης χεριών. Είναι κατάλληλα για το ανθρωπινό δέρμα και πιο αποτελεσματικα κατά 99,99% ενάντια των μικροβίων,σε σχέση με τα καλλυντικά αντισηπτικά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΚΟ

Σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρουμε τα ωφέλη της υπηρεσίας easypay PΟΙΝΤ ώστε να έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε λογαριασμούς κάθε είδους χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε την Τράπεζα ή το πρακτορείο του Οργανισμού Κοινής Ωφέλειας τον λογαριασμό του οποίου θέλετε να εξοφλήσετε.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- Παροχή νομικής συμβουλής και ενημέρωση για κάθε πρόβλημα της πολυκατοικίας από το νομικό μας σύμβουλο.
- Νομική εκπροσώπηση της Διαχειριστικής Επιτροπής.
- Εξώδικη επίλυση διαφορών. -Ένδικα μέσα σε κάθε περίπτωση που θα κριθούν ως απαραίτητα.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας; Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

“Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε την εταιρεία μας!” 

Scroll to Top